Forum ligi
Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Szykuje mi się trochę zmian w życiu i nowe obowiązki, przez co w chwili obecnej nie widzę za bardzo jak mógłbym ponownie prowadzić ligę w pojedynkę. Chciałbym byśmy zastanowili się co możemy z tym zrobić.
Musimy ogarnać dwie kwestie
1. Rozejrzeć się czy ludzie są chętni do gry w następnym sezonie i czy będziemy mieli komplet. Dlatego pod spodem będę zaznaczał drużyny, które deklarują się na grę w przyszłym sezonie. Prośba o wpisanie w wątku czy gracie czy nie (to też ważne jeśli ktoś nie ma zamiaru by wiedzieć ile ewentualnych zastępstw trzeba szukać).
2. Czy są chętne osoby by przejąć głównie kwestie związane z byciem komisarzem. Może nawet najlepiej więcej niż jedna, by jakoś podzielić się tym. Ja bym mógł w nadchodzącym sezonie pomagać na ile dam radę i podpowiadać jeśli to byłaby osoba bez doświadczenia w ligach dynastycznych wcześniej.
Dopiero gdy obie kwestie będziemy mieć ogarnięte jest sens by myśleć o następnym sezonie.
Dzięki!
Atlanta Hawks
Boston Celtics
Brooklyn Nets
Charlotte Hornets
Chicago Bulls
Cleveland Cavaliers
Dallas Mavericks
Denver Nuggets
Detroit Pistons
Golden State Warriors
Houston Rockets
Indiana Pacers
LA Clippers
LA Lakers
Memphis Grizzlies
Miami Heat
Milwaukee Bucks
Minnesota Timberwolves
New Orleans Pelicans
New York Knicks
Oklahoma City Thunder
Orlando Magic
Philadelphia Sixers
Phoenix Suns
Portland Trail Blazers
Sacramento Kings
San Antonio Spurs
Toronto Raptors
Utah Jazz
Washington Wizards
Gram dalej
Gram dalej.
#naniesionewbazie
Gram dalej
GM Celtics
Gram dalej. Z chęcią zająłbym się pomocą przy organizacji Ligi, ale niestety obowiązki na to nie pozwolą.
Gram, przy organizacji nie pomogę niestety
Wizards ciągle grają
Gram dalej
@stanpaluch
#RipCity
Jestem zainteresowany dalszym graniem
Gram dalej, niestety nie pomogę przy sprawach organizacyjnych.
Mogę pomóc organizacyjnie/przejąć część obowiązków
Gram dalej.
Cześć, z chęcią dołączę do Waszej ligi.
Zespół który wybieram to Orlando Magic.
Siema. Tak, OKC jest zarezerwowane dla Ciebie
Cześć wszystkim dołączam do waszej gry. Zespół, który przejmuję to: Indiana Pacers
Mamy już prawie cały skład, musimy pomyśleć czy robimy jakieś istotne zmiany w systemie rozgrywek:
Prośba o zagłosowanie - każdy tylko raz
Strony: 1