Forum ligi
Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Wątek zamknięty
Grizzlies otrzymują:
Justin Jackson
2rd Cavs 2020
Hornets otrzymują:
Dillon Brooks
Dokładnie jak jest napisane
Ostatnio edytowany przez DrunX (2019-07-26 17:57:34)
GM Hornets
Mogę poznać analizę Hornets?
PS. Prośba o lekkie uzasadnienie swoich wymian w komentarzach - dotyczy wszystkich
Ja natomiast napiszę znów o podawanie kwot kontraktów w poście wymiany. Wymiana nie jest możliwa, bo przy obecnym cap space Grizzlies nie mogą przyjąć dwa razy większego kontraktu, a jedynie maksymalnie do 125% oddawanej wartości plus $100,000.
Ostatnio edytowany przez marekdubielecki (2019-07-26 19:01:02)
#naniesionewbazie
Już poprawiam:
Grizzlies otrzymują:
JUSTIN JACKSON $3 280 920 $5 029 650
2rd Cavs '20
2rd Clippers '21
Hornets otrzymują:
DILLON BROOKS $1 618 520
IVAN RABB $1 618 520
Grizzlies prawdopodobnie odpuszczą sezon 19-20. Liczę na wartość picku Cavaliers z 2020, jak również na Justina Jacksona, który - mam nadzieję - pokaże swoją wartość w barwach Grizzlies (rl Mavericks). Oba drugorundowe picki pomogą w długofalowej przebudowie zespołu. Aby wymiana doszła do skutku, Hornets oddają kolejny pick za Ivana Rabba.
Otzrmuje Dillona Brooksa na którego liczę, uważam że to będzie jego sezon. Ma duży potencjał dostanie minuty do gry dobrego rozgrywającego i zyska na tym jego gra. Obawiam się o JJ i jego minuty poza tym nigdy nie był moim faworytem. Co do Rabba jeżeli będzie grał też swoje będzie robił. Moim zdaniem dostanie minuty w tym młodym składzie.
GM Hornets
Done.
#naniesionewbazie
Strony: 1
Wątek zamknięty