Forum ligi
Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Wątek zamknięty
Dobry wieczór, witam państwa na specjalnie zwołanej konferencji prasowej. Jej tematem jest wymiana, na jaką zdecydowali się GM Hawks, w mojej skromnej osobie, oraz ceniony i lubiany GM Celtics. Zapraszamy na środek głównego sprawcę całego zamieszania, sympatycznego ukraińskiego olbrzyma Alexa Lena.
Po roku owocnej współpracy przyszedł jednak czas na rozstanie. Utalentowany center pakuje się i leci do stolicy Massachusetts, by w zielonym kolorze walczyć na tablicach o zbiórki. W zamian Jastrzębie pozyskują drugorundowy pick 2020 (lepszy z pary Nets-Knicks), który Boston pozyskał niedawno od Sixers oraz drugorundowy pick 2023 własny. Dodatkowo Celtics otrzymują prawo do zamiany drugorundowego picku 2021 na pick Atlanty.
Ja pozbywam się zawodnika, z którym - mimo wszystko - nie wiążę przyszłości i który pozwala zredukować roster do 15 graczy, a w zamian otrzymuje picki, na których mi zależało.
Podsumowanie:
Atlanta oddaje:
Alex Len | $4 160 000
Prawo do zamiany drugorundowego picku 2021
Boston oddaje:
Drugorundowy pick 2020 (lepszy Knicks/Nets)
Drugorundowy pick 2023
#naniesionewbazie
Proszę wybaczyć, bo chyba spóźniłem się na konferencję, ale potwierdzam ,że C's przyparci do muru musieli sprowadzić środkowego.
Oby działał.
deal
Strony: 1
Wątek zamknięty