Forum ligi
Nie jesteś zalogowany na forum.
Wchodzi w 5. sezon.
Zwolniony przez Heat, nie posiadają praw.
Na 48h trafia na waivers list.
#naniesionewbazie
Nikt się nie zgłosił przez 48h, a zatem zawodnik staje się niezastrzeżonym wolnym agentem. Natomiast jego kontrakt na ten rok ($1 821 663) w całości obciąża dead money Heat.
Można od teraz składać oferty.
#naniesionewbazie
Wizards oferują 10 dni
PS: Szukałem, mam nadzieję że nikt go nie ma
Ok.
#naniesionewbazie
ja wiem ze jest jeszcze czas ale żeby nie zapomnieć
Wiz biorą kolejne 10 dni
3.14.2 Zespół, który posiada gracza na umowie 10-dniowej ma pierwszeństwo w zaoferowaniu kolejnego 10-dniowego kontraktu, jednak musi zrobić to w czasie 24 godzin wstecz od momentu wygaśnięcia kontraktu. Przykład: kontrakt 10-dniowy został podpisany 5 stycznia o 20:00. GM może napisać na forum od godziny 20:00 14 stycznia (czyli 24 godziny przed wygaśnięciem kontraktu), że oferuje kolejne 10-dni. Oferta liczy się jakby była złożona o 20:00 15 stycznia (by uniknąć wyścigu 10-dniówek i nie wymagać od GMów dostępu do forum co do minuty).
Zapraszam za dwa dni.
#naniesionewbazie
Ok, to kolejne 10 dni.
A z ciekawości, czemu nie moge w połowie pierwszej 10 dniówki zapowiedzieć że biorę drugą skoro i tak mam pierwszeństwo?
Jeszcze nie ma 24h przed upływem terminu - 13/02, godz. 15:15.
Nie możesz w połowie, bo przepis mówi o 24h przed końcem. Trzeba by się pewnie przez forum przekopać (albo notatki z tajnego zebrania adminów), żeby znaleźć uzasadnienie tego zapisu. Wg mnie jest to po to, żeby nie dawać od razu 20-dniówki.
Jak składasz przed upływem, to traktuję to jak zwolnienie i podpisanie nowej 10-dniówki.
no to teraz 10 dni Wizards
Nie do końca przekonuje mnie to rozumowanie, ale niech i tak będzie.
Ok.
#naniesionewbazie
zwalniam
Ok
10 dni od Nuggets.
Denver Nuggets
#MileHighBasketball
Twitter: @vitekyoo
Ok.
#naniesionewbazie
Dzisiaj zwalniasz albo przedłużasz.
#naniesionewbazie
Mavs oferują kontrakt 10-dniowy
Dallas Mavericks
Kolejne 10 dni.
Denver Nuggets
#MileHighBasketball
Oferta Mavs nieważna. Oferty złożone między północą a południem traktowane są jak złożone w południe, zatem Nuggets mieli czas do 12:00 na wyrównanie. Zostaje na kolejne 10 dni w Nuggets.
#naniesionewbazie
Zrzucam.
Denver Nuggets
#MileHighBasketball
Ok.
#naniesionewbazie
10 dni od Mavs.
Dallas Mavericks
Ok.
#naniesionewbazie
Dzisiaj zrzucasz albo przedłużasz.